Afbeelding 01 februari Koken Weg van het klassieke: Alex maakt kalfstong Grand Mère Weg van het klassieke. Deze week maakt chef Alex kalfstong Grand Mère klaar. Ontdek meer
Afbeelding 02 oktober Koken Hespenrolletjes met witloof in de oven Hespenrolletjes met witloof, een klassieker die je niet mag missen! Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Boeuf Bourguignon, daar horen verse frietjes bij! Deze week staat er Boeuf Bourguignon op het menu. Chef-kok Alex Hanbucker gaat aan de slag! Ontdek meer
Afbeelding 01 november Koken Echte Luikse salade, een lekkernij! Deze week maakt chef Alex Hanbuckers een klassieke Luikse Salade. Ontdek meer
Afbeelding 16 oktober Wortelstoemp met varkenshaasje in het nieuw Deze week maakt Chef-kok Alex Hanbucker wortelstoemp met varkenshaasje. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken De klassieke kalfsblanquette van Alex Alex neemt de klassieke kalfsblanquette onder handen. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Aan tafel voor de maaltijdsoep van Alex! Deze week staat er soep Bouillon Henri IV op het menu! Ontdek meer
Afbeelding 11 augustus Entertainment Keep calm and picknick Tijdens de drukke werkdagen is het altijd leuk om eventjes tot rust te komen. Dat kan met klapstoeltjes, een tafeltje, een goed gevulde picknickmand Ontdek meer
Afbeelding 28 augustus Entertainment Picknick aan de Kasteelhoeve Dit keer trekt Maarten naar de Kasteelhoeve in Grobbendonk. Daar zet hij zijn picknickmand neer om samen te smullen met Eveline Cannoot. Ontdek meer
Afbeelding 03 september Entertainment De laatste van het seizoen De laatste picknick van het seizoen. Binnenkort gaat de picknickmand weer de kast in, maar voor nu genieten we nog even van de gezelligheid van Ontdek meer
Afbeelding 10 mei Entertainment Op wandel met Guy Swinnen Guy Swinnen en zijn hond laten Maarten uit en we komen o.a. te weten hoe The Scabs zijn ontstaan. Ontdek meer
Afbeelding 05 mei Koken Met varkenswangetjes op ons bord komen we niets te kort In A la carte maken we varkenswangetjes klaar op een originele manier. Ontdek meer
Afbeelding 12 mei Koken Het lievelingsgerecht van Joël Smets? Vlaamse Hutsepot! Hoe hebben we onze groenten graag? In grote stukken! Welk vlees willen we? Ham en lam! Ontdek meer
Afbeelding 19 mei Koken A la carte goes veggie voor Pol Goossen Een gezond en vegetarisch gerechtje dat kan iedereen wel eens smaken, niet? Ontdek meer
Afbeelding 27 mei Koken "Hopelijk niet mijn laatste avondmaal, die forel" Vandaag staat er forel op het menu van A La Carte. Ontdek meer