Afbeelding 01 februari Koken Weg van het klassieke: Alex maakt kalfstong Grand Mère Weg van het klassieke. Deze week maakt chef Alex kalfstong Grand Mère klaar. Ontdek meer
Afbeelding 01 december Koken Kabeljauw, maar dan anders Chef-kok Alex Hanbucker maakt deze week Brandade van kabeljauw. Ontdek meer
Afbeelding 22 oktober Koken Crème au Beurretaart: de echte! Deze week staat er Crème au Beurretaart op het menu. Aan de slag met Chef-kok Alex Hanbucker. Ontdek meer
Afbeelding 19 april Koken Asperges à la Flamande Het aspergeseizoen is weer aangebroken. Dat in combinatie met de hardgekookte eieren die van Pasen zijn overgebleven vraagt om een lekker gerechtje Ontdek meer
Afbeelding 10 mei Koken Pindaballetjes Voor de laatste keer toont Charlot ons hoe we een gezonde snack kunnen maken. Pindaballetjes. Ok, wel vet. Maar wel de goede vetten! Ontdek meer
Afbeelding 07 juni Koken Dit Italiaans gerecht is zo simpel maar ook zo lekker! Een Italiaanse chef-kok op bezoek. Dat kan alleen maar leiden tot lekkere gerechtjes maar ook tot spontaniteit en warmte. Marco neemt Maarten mee in Ontdek meer
Afbeelding 06 april Koken Brownies op basis van dadels! Jawel, het kan! En foodblogster Charlot Pauwels weet hoe! Geen suiker maar wel dadels als zoetstof voor overheerlijke brownies. Al kunnen we ook Ontdek meer
Afbeelding 12 augustus Koken Drie keer papillot Bereidingen in papillot zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond. Ilse toont ons vandaag drie voorbeelden. Ontdek meer
Afbeelding 24 december Koken Lokaal Verhaal: De Schone van Boskoop In deze aflevering sturen we Eva naar De Schone van Boskoop in Boechout. Ontdek meer
Afbeelding 31 december Koken Hapjes zijn key! De kerstboom staat, de tafel is gedekt en de gasten komen eraan. De hele avond staat of valt met de hapjes die je serveert. Daarom nodigde Cynthia Ontdek meer
Afbeelding 05 oktober Koken Koekjes met Koekebakkevlaaien Mieke van Koekebakkevlaaien leert ons vandaag lekkere herfstkoekjes maken. Ontdek meer
Afbeelding 23 november Koken Dragelijksekost: Feestelijke videe Het leek Renée van Dragelijksekost leuk om hier en daar al eens een tip te geven voor een lekkere en budgetvriendelijke kerstmenu. Ontdek meer
Afbeelding 30 november Koken Dragelijksekost: champignon-crème-soep Ook deze week hebben we een heerlijk gerecht van Dragelijksekost voor jullie! Een heerlijke champignon-crème-soep. Aan de slag en smakelijk! Ontdek meer
Afbeelding 07 december Koken Dragelijksekost: Speculaastiramisu We blijven nog even in de sfeer van Sinterklaas met deze lekkere tiramisu van speculoos. Smakelijk! Ontdek meer
Afbeelding 14 december Koken Dragelijksekost: Pasta Carbonara Vandaag delen we met jullie een recept voor een heerlijke pasta Carbonara van dragelijksekost. Dit gerecht heeft Renée gemaakt met de goedkoopste Ontdek meer