Afbeelding 27 augustus Koken Tijd voor een feestje Het is tijd voor een goed feestje. En wat is een beter idee dan een bbq-feestje? Voor het recept kan je op onze website terecht. Have fun! Ontdek meer
Afbeelding 03 september Koken Nog een keer bakken "Hallo Zomer!" heeft nog een receptje voor jou in petto. Pak je kookmateriaal bij elkaar en koken maar! Ontdek meer
Afbeelding 08 juli Koken Zalm roosteren op de BBQ Een lekker stukje zalm, perfect klaargemaakte pasta en hemelse kruiden. Laat ons maar snel kijken wat er op het menu staat vandaag. Je kan het gehele Ontdek meer
Afbeelding 14 juli Koken Heerlijk op de BBQ In de zomer zetten we al snel de BBQ buiten en dan leggen we al eens graag een lekkere Côte à l'os op. Wil je graag nog een toffe tip? Druk dan op Ontdek meer
Afbeelding 21 juli Koken Probeer het zelf ook eens uit Wil je dit receptje ook eens uitproberen? Je kan het hier op de website volledig terugvinden. Smakelijk! Ontdek meer
Afbeelding 28 juli Koken Steek het vuur maar aan! We steken de BBQ nog een keertje aan deze week. Kook je graag mee? Bekijk dan zeker het recept op onze website. Ontdek meer
Afbeelding 11 augustus Koken Om je vingers bij af te likken Leg je snijplankje klaar, maak het houtskool warm en kook mee, want deze week maken we wijtingburger met geroosterde venkel en prei. Veel plezier! Ontdek meer
Afbeelding 31 mei Wonen En het werd zomer... Nele en Jurgen is een koppel dat als geen ander het buitengebeuren naar binnen weet te halen. Ontdek meer
Afbeelding 09 juli Koken Hoe voeg ik extra aroma's toe aan mijn producten? Door gebruik te maken van vuurkruiden, geweekte houtsnippers of andere aromamakers geef je je BBQ-producten een extra typische rook of bbq-smaak mee Ontdek meer
Afbeelding 15 juli Koken De perfecte papillot Hoe vouw je snel en eenvoudig een perfecte papillot en wanneer weet je of ze klaar is? Dat kan Ronny ons vertellen én laten zien! Ontdek meer
Afbeelding 23 juli Koken Hoe bak je een entrecote met been? Een entrecote is een prachtig stukje vlees, maar hoe bak je zoiets op een BBQ? Dat weet Ronny! Ontdek meer
Afbeelding 29 juli Koken Geen vlammen graag Ken je deze situatie? Telkens als je een stuk spek of een spekfakkel bak ontstaat er een inferno? Ronny legt uit hoe je dit kan vermijden. Ontdek meer
Afbeelding 05 augustus Koken Bak eens een groente Verse groentesalades zijn overheerlijk bij een BBQ, maar ook gegrilde groenten kunnen een enorme meerwaarde betekenen. Ronny laat zien hoe je groentes Ontdek meer
Afbeelding 14 augustus Koken Zalm of andere vis roken? Met een beetje kennis en een portie geduld tover jij een homemade zalm op je bord. Hoe je dat moet doen laat Ronny zien. Ontdek meer
Afbeelding 19 augustus Koken Geen zwarte spare ribs of kippenbillen meer Dikkere stukken vlees zijn vaak nog rauw binnenin maar toch al zwart aan de buitenkant. Ronny laat zien hoe je dit kan vermijden. Ontdek meer