Afbeelding 17 mei Koken Blijf-in-uw-cocktail: Negroni En we eindigen uiteraard weer met een blijf-in-uw-cocktail. Dit keer toont bartender Rob Biesmans ons hoe we een Negroni maken. Pittig apperitiefje! Ontdek meer
Afbeelding 17 mei Koken De powershake van Roger Van Damme Na de spirtskoekjes, vol suiker en boter, van enkele weken geleden kiest Roger Van Damme er dit keer voor om het over een gezondere boeg te gooien Ontdek meer
Afbeelding 24 december Koken Lokaal Verhaal: De Schone van Boskoop In deze aflevering sturen we Eva naar De Schone van Boskoop in Boechout. Ontdek meer
Afbeelding 05 juli Koken Lazy Red Cheeks en Cheeky Virgin Vandaag maakt mixologist Rob Biesmans de cocktail "Lazy Red Cheeks" en de mocktailvariant "Cheeky Virgin". Ontdek meer
Afbeelding 03 november Koken Lokaal Verhaal: Hof Van Cleve De zoektocht naar Vlaams Culinair Erfgoed brengt Eva vandaag in het Hof van Cleve, bij chef Peter Goossens. Ontdek meer
Afbeelding 07 januari Koken Lokaal Verhaal: hostellerie Le Fox De derde aflevering van Lokaal Verhaal brengt Eva helemaal tot in De Panne. Ontdek meer
Afbeelding 21 januari Koken Lokaal Verhaal: Slagmolen De laatste stop van Eva’s zoektocht naar Vlaams culinair erfgoed brengt haar naar Limburg. Ontdek meer
Afbeelding 02 maart Koken Heerlijke smoothies Al honderden jaren serveren mediterrane en oosterse culturen gepureerde vruchtendranken die lijken op wat we een smoothie noemen. Ontdek meer
Afbeelding 18 oktober Koken Heerlijke winterdranken Zin in een lekker winterdrankje? Probeer deze recepten eens. Ontdek meer
Afbeelding 20 augustus Koken Drie keer lekkere mocktails Steeds meer mensen laten alcoholische dranken aan de kant staan en grijpen naar een non-alcoholische variant van hun favoriete drank. Ontdek meer
Afbeelding 01 november Koken Detox met aubergine Aubergines zijn heel gezond en veelzijdig, het is een groente die veel speelplezier geeft in de keuken en die je als secundair of hoofdingrediënt kan Ontdek meer
Afbeelding 03 april Koken Zomerse mocktails Geen zin in alcohol? Probeer deze heerlijke én verfrissende mocktails eens! Ontdek meer
Afbeelding 17 maart Koken Chef Viki Geunes tovert met asperges In Lokaal Verhaal gaan we naar Antwerpen waar chef Viki Geunes van Zilte*** een heerlijk gerecht bereidt met asperges. Ontdek meer
Afbeelding 24 maart Koken Het zwarte goud van België In Hostellerie Saint-Nicolas presenteren chefs Franky en Michael Verhaeghe hun signatuurgerecht. Ontdek meer