Lokaal Verhaal: hostellerie Le Fox
De derde aflevering van Lokaal Verhaal brengt Eva helemaal tot in De Panne. En wie De Panne zegt, zegt meteen chef Stéphane Buyens van Hostellerie Le Fox. Stéphane overspoelt ons helemaal met zijn passie voor de zee en Vlaams Culinair Erfgoed. En hij geeft een typisch Vlaams gerecht zijn eigen toets: platte oesters geglaceerd met Belgische mousserende wijnsaus. En dus leren we in deze aflevering nog heel wat over oesters en Belgische wijn.
Dit is een fragment uit
Heb je deze artikels al gelezen?
-
Afbeelding03 november
Lokaal Verhaal: Hof Van Cleve
De zoektocht naar Vlaams Culinair Erfgoed brengt Eva vandaag in het Hof van Cleve, bij chef Peter Goossens. Peter vertelt niet alleen over waar hij de -
Afbeelding21 januari
Lokaal Verhaal: Slagmolen
De laatste stop van Eva’s zoektocht naar Vlaams culinair erfgoed brengt haar naar Limburg. In een oase van groen is ze te gast bij restaurant