Lokaal Verhaal: De Schone van Boskoop
In 'Lokaal Verhaal' trekken we rond in onze 5 Vlaamse Provincies. Op zoek naar 5 topchefs die ons Vlaams Culinair Erfgoed vertegenwoordigen. In deze aflevering sturen we Eva naar De Schone van Boskoop in Boechout. Daar ontmoet ze chef Wouter Keermaekers. Wouter is helemaal gepassioneerd door Vlaamse culinaire topgerechten, en geeft er zijn eigen toets aan. Hij maakt voor Eva kalfsniertjes op Luikse wijze. Met jenever dus. En dat zet ons ertoe aan ook een bezoek te brengen aan stokerij Filliers.
Dit is een fragment uit
Heb je deze artikels al gelezen?
-
Afbeelding21 januari
Lokaal Verhaal: Slagmolen
De laatste stop van Eva’s zoektocht naar Vlaams culinair erfgoed brengt haar naar Limburg. In een oase van groen is ze te gast bij restaurant -
Afbeelding17 januari
Lokaal Verhaal: Arenberg
In de vierde aflevering van Lokaal Verhaal komt Eva terecht in Vlaams-Brabant. Ze is te gast bij sterrenchef Lieven Demeestere van restaurant Arenberg