Het zwarte goud van België
In de derde aflevering van Lokaal Verhaal trekt Eva naar de Westhoek waar ze Galgenbos en café-restaurant ‘De Vuile Seule’ bezoekt
In Hostellerie Saint-Nicolas presenteren chefs Franky en Michael Verhaeghe met trots een gerecht dat al 20 jaar op hun menu staat: geplette aardappelen met gepaneerd hoeve-eitje, grijze garnalen, gekonfijte tomaat en Royal Belgian Caviar. Daarnaast kijken we ook mee achter de schermen van het nauwgezette productieproces van ons 100% Belgische en natuurlijk gerijpte ‘zwarte goud’.
Dit is een fragment uit
Heb je deze artikels al gelezen?
-
Afbeelding17 maart
Chef Viki Geunes tovert met asperges
In Lokaal Verhaal gaan we naar Antwerpen waar chef Viki Geunes van Zilte*** een heerlijk gerecht bereidt met asperges. -
Afbeelding10 maart
Thijs Vervloet werkt met hopscheuten
Tweesterrenchef Thijs Vervloet staat al klaar om zijn signatuurgerecht met hopscheuten te presenteren.