Afbeelding

01 februari
Echte Luikse salade ... een lekkernij!
Wat zijn de klassieke gerechten van vroeger? En hoe kan je deze het best klaarmaken? Chef-kok Alex Hanbucker gaat in 'Op de Stoof' de uitdaging aan en
Afbeelding

01 februari
Kabeljauw, maar dan anders ...
Chef-kok Alex Hanbucker maakt deze week: Brandade van Kabeljauw.
Afbeelding

01 februari
Alex neemt de klassieke kalfsblanquette onder handen
Wat zijn de klassieke gerechten van vroeger? En hoe kan je deze het best klaarmaken? Chef-kok Alex Hanbucker gaat in 'Op de Stoof' de uitdaging aan en
Afbeelding

01 februari
Crème au Beurretaart: de echte!
Deze week staat er Crème au Beurretaart op het menu. Aan de slag met Chef-kok Alex Hanbucker.
Afbeelding

01 februari
Vispannetje, recht van de zee op je bord!
Chef-kok Alex Hanbucker maakt deze week een heerlijke klassieker met vis: een vispannetje.
Afbeelding

01 februari
Aan tafel voor de maaltijdsoep van Alex!
Wat zijn de klassieke gerechten van vroeger? En hoe kan je deze het best klaarmaken? Chef-kok Alex Hanbucker gaat in 'Op de Stoof' de uitdaging aan en
Nieuwsbrief
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!