Afbeelding 01 februari Koken Weg van het klassieke: Alex maakt kalfstong Grand Mère Weg van het klassieke. Deze week maakt chef Alex kalfstong Grand Mère klaar. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken De Florentijnse eieren van Alex Deze week smullen we van heerlijke De Florentijnse eieren van Alex. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken De klassieke kalfsblanquette van Alex Alex neemt de klassieke kalfsblanquette onder handen. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Vispannetje, recht van de zee op je bord! Chef-kok Alex Hanbucker maakt deze week een heerlijke klassieker met vis: een vispannetje. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Aan tafel voor de maaltijdsoep van Alex! Deze week staat er soep Bouillon Henri IV op het menu! Ontdek meer
Afbeelding 02 februari Koken Kip in jagersaus op je bord Wat zijn de klassieke gerechten van vroeger? Deze week: Kip in jagersaus. Ontdek meer
Afbeelding 27 april Koken Havermout - banaan pannenkoekjes! Foodblogster Charlot Pauwels is er weer met een gemakkelijk receptje om thuis eens te proberen. Hoe lekker kan het zijn om te genieten van gezonde Ontdek meer
Afbeelding 25 mei Koken Vegan chocoladepudding op basis van avocado Droomde je altijd al van een receptje van chocoladepudding die niet boordevol slechte vetten en suiker zit? Dan kan deze droom wel eens werkelijkheid Ontdek meer
Afbeelding 30 maart Koken Bananenbrood bakken: smodderen mag! Charlot Pauwels leert Maarten bananenbrood bakken. Eerlijk is eerlijk. Dat gaat best goed! (Op wat gesmodder na dan) Ontdek meer
Afbeelding 06 april Koken Brownies op basis van dadels! Jawel, het kan! En foodblogster Charlot Pauwels weet hoe! Geen suiker maar wel dadels als zoetstof voor overheerlijke brownies. Al kunnen we ook Ontdek meer
Afbeelding 12 augustus Koken Drie keer papillot Bereidingen in papillot zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond. Ilse toont ons vandaag drie voorbeelden. Ontdek meer
Afbeelding 12 augustus Koken Twee keer carpaccio Ilse gaat vandaag aan de slag met twee verrassende varianten van de klassieke carpaccio. Ze werkt met runds- en kalfsvlees. Ontdek meer
Afbeelding 25 juli Koken Drie keer tartaar Ilse verrast met drie verschillende tartaars. Lekker fris en gezond. Ontdek meer
Afbeelding 25 juli Koken 2 alternatieven voor pasta Graag eens iets anders dan pasta? Ilse laat ons kennismaken met twee alternatieven. Ontdek meer
Afbeelding 16 februari Koken Drie gezonde soepjes Warm zomerweer? Misschien bieden deze 3 soepjes van Ilse wel de nodige verkoeling. Ontdek meer