Brownies op basis van dadels!
Jawel, het kan! En foodblogster Charlot Pauwels weet hoe! Geen suiker maar wel dadels als zoetstof voor overheerlijke brownies. Al kunnen we ook ovenheerlijk zeggen. En veel heb je er niet voor nodig: 15 pitloze dadels 50g cocosvet 125g pure chocolade (70% of meer cacao) 3 eieren 100g havermeel (gemalen havermout) Een handvol gemalen noten 30g rauwe cacaopoeder Een snuifje zout Smakelijk!
Dit is een fragment uit
Heb je deze artikels al gelezen?
-
Afbeelding15 juni
Italië op de barbecue
Italiaanse chef-kok Isabella Cozzi doet het op de barbecue. Want de Italiaanse keuken draait niet enkel om pasta want jawel: Italië en barbecueën gaat -
Afbeelding15 juni
Nog een laatste keer Bert!
Stand-up comedian Bert Gabriels was er elke aflevering bij. Hij was wekenlang onze vinger aan de pols betreffende het nieuws in de kranten. Nog een