Afbeelding 27 augustus Koken Tijd voor een feestje Het is tijd voor een goed feestje. En wat is een beter idee dan een bbq-feestje? Voor het recept kan je op onze website terecht. Have fun! Ontdek meer
Afbeelding 03 september Koken Nog een keer bakken "Hallo Zomer!" heeft nog een receptje voor jou in petto. Pak je kookmateriaal bij elkaar en koken maar! Ontdek meer
Afbeelding 07 juli Toerisme Bienvenue en Wallonie Welkom in Wallonië! Een deeltje België wat zeker niet mag ontbreken in "Hallo Zomer!". Maak kennis met de prachtige provincie Henegouwen. Ontdek meer
Afbeelding 08 juli Koken Zalm roosteren op de BBQ Een lekker stukje zalm, perfect klaargemaakte pasta en hemelse kruiden. Laat ons maar snel kijken wat er op het menu staat vandaag. Je kan het gehele Ontdek meer
Afbeelding 14 juli Koken Heerlijk op de BBQ In de zomer zetten we al snel de BBQ buiten en dan leggen we al eens graag een lekkere Côte à l'os op. Wil je graag nog een toffe tip? Druk dan op Ontdek meer
Afbeelding 21 juli Koken Probeer het zelf ook eens uit Wil je dit receptje ook eens uitproberen? Je kan het hier op de website volledig terugvinden. Smakelijk! Ontdek meer
Afbeelding 21 juli Toerisme In de ban van Wallonië Kunst, cultuur en natuur. Die drie woorden beschrijven wat je zometeen gaat zien. Ontdek meer
Afbeelding 28 juli Koken Steek het vuur maar aan! We steken de BBQ nog een keertje aan deze week. Kook je graag mee? Bekijk dan zeker het recept op onze website. Ontdek meer
Afbeelding 11 augustus Koken Om je vingers bij af te likken Leg je snijplankje klaar, maak het houtskool warm en kook mee, want deze week maken we wijtingburger met geroosterde venkel en prei. Veel plezier! Ontdek meer
Afbeelding 26 juli Toerisme De drie uithoeken van Wallonië We nemen je vandaag mee naar de drie uithoeken van Wallonië. Ontdek meer
Afbeelding 31 mei Wonen En het werd zomer... Nele en Jurgen is een koppel dat als geen ander het buitengebeuren naar binnen weet te halen. Ontdek meer
Afbeelding 09 juli Koken Hoe voeg ik extra aroma's toe aan mijn producten? Door gebruik te maken van vuurkruiden, geweekte houtsnippers of andere aromamakers geef je je BBQ-producten een extra typische rook of bbq-smaak mee Ontdek meer
Afbeelding 09 juli Toerisme De pareltjes van Wallonië Er liggen heel wat pareltjes in Wallonië en die willen we graag ontdekken. Hôpital Notre-Dame à la Rose, de Grotten van Han en nog zo veel meer. We Ontdek meer
Afbeelding 15 juli Koken De perfecte papillot Hoe vouw je snel en eenvoudig een perfecte papillot en wanneer weet je of ze klaar is? Dat kan Ronny ons vertellen én laten zien! Ontdek meer
Afbeelding 23 juli Koken Hoe bak je een entrecote met been? Een entrecote is een prachtig stukje vlees, maar hoe bak je zoiets op een BBQ? Dat weet Ronny! Ontdek meer