Afbeelding 26 januari Entertainment The Beatles - Eleanor Rigby In 'De Pré Selectie' vertelt Guy De Pré elke dag het verhaal achter de plaat. Vandaag heeft hij voor 'Eleanor Rigby' van 'The Beatles' gekozen. Ontdek meer
Afbeelding 27 januari Entertainment De Kreuners - Nummer 1 In 'De Pré Selectie' vertelt Guy De Pré elke dag het verhaal achter de plaat. Vandaag heeft hij voor 'Nummer 1' van 'De Kreuners' gekozen. Ontdek meer
Afbeelding 28 januari Entertainment Abba - Waterloo In 'De Pré Selectie' vertelt Guy De Pré elke dag het verhaal achter de plaat. Vandaag heeft hij voor 'Waterloo' van 'Abba' gekozen. Ontdek meer
Afbeelding 29 januari Entertainment James Brown - Sexmachine In 'De Pré Selectie' vertelt Guy De Pré elke dag het verhaal achter de plaat. Vandaag heeft hij voor 'Sexmachine' van 'James Brown' gekozen. Ontdek meer
Afbeelding 31 januari Entertainment Black Sabbath - Paranoid In 'De Pré Selectie' vertelt Guy De Pré elke dag het verhaal achter de plaat. Vandaag heeft hij voor 'Paranoid' van 'Black Sabbath' gekozen. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Weg van het klassieke: Alex maakt kalfstong Grand Mère Weg van het klassieke. Deze week maakt chef Alex kalfstong Grand Mère klaar. Ontdek meer
Afbeelding 02 oktober Koken Hespenrolletjes met witloof in de oven Hespenrolletjes met witloof, een klassieker die je niet mag missen! Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Boeuf Bourguignon, daar horen verse frietjes bij! Deze week staat er Boeuf Bourguignon op het menu. Chef-kok Alex Hanbucker gaat aan de slag! Ontdek meer
Afbeelding 01 november Koken Echte Luikse salade, een lekkernij! Deze week maakt chef Alex Hanbuckers een klassieke Luikse Salade. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken De Florentijnse eieren van Alex Deze week smullen we van heerlijke De Florentijnse eieren van Alex. Ontdek meer
Afbeelding 01 december Koken Kabeljauw, maar dan anders Chef-kok Alex Hanbucker maakt deze week Brandade van kabeljauw. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken De klassieke kalfsblanquette van Alex Alex neemt de klassieke kalfsblanquette onder handen. Ontdek meer
Afbeelding 22 oktober Koken Crème au Beurretaart: de echte! Deze week staat er Crème au Beurretaart op het menu. Aan de slag met Chef-kok Alex Hanbucker. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Vispannetje, recht van de zee op je bord! Chef-kok Alex Hanbucker maakt deze week een heerlijke klassieker met vis: een vispannetje. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Aan tafel voor de maaltijdsoep van Alex! Deze week staat er soep Bouillon Henri IV op het menu! Ontdek meer