Afbeelding 05 mei Koken Met varkenswangetjes op ons bord komen we niets te kort In A la carte maken we varkenswangetjes klaar op een originele manier. Ontdek meer
Afbeelding 12 mei Koken Het lievelingsgerecht van Joël Smets? Vlaamse Hutsepot! Hoe hebben we onze groenten graag? In grote stukken! Welk vlees willen we? Ham en lam! Ontdek meer
Afbeelding 19 mei Koken A la carte goes veggie voor Pol Goossen Een gezond en vegetarisch gerechtje dat kan iedereen wel eens smaken, niet? Ontdek meer
Afbeelding 27 mei Koken "Hopelijk niet mijn laatste avondmaal, die forel" Vandaag staat er forel op het menu van A La Carte. Ontdek meer
Afbeelding 09 juni Koken A la carte in een botersausje Kabeljauw met een beurre blanc én een persoonlijke toets van onze kok. Ontdek meer
Afbeelding 24 december Koken Lokaal Verhaal: De Schone van Boskoop In deze aflevering sturen we Eva naar De Schone van Boskoop in Boechout. Ontdek meer
Afbeelding 03 november Koken Lokaal Verhaal: Hof Van Cleve De zoektocht naar Vlaams Culinair Erfgoed brengt Eva vandaag in het Hof van Cleve, bij chef Peter Goossens. Ontdek meer
Afbeelding 07 januari Koken Lokaal Verhaal: hostellerie Le Fox De derde aflevering van Lokaal Verhaal brengt Eva helemaal tot in De Panne. Ontdek meer
Afbeelding 21 januari Koken Lokaal Verhaal: Slagmolen De laatste stop van Eva’s zoektocht naar Vlaams culinair erfgoed brengt haar naar Limburg. Ontdek meer
Afbeelding 17 maart Koken Chef Viki Geunes tovert met asperges In Lokaal Verhaal gaan we naar Antwerpen waar chef Viki Geunes van Zilte*** een heerlijk gerecht bereidt met asperges. Ontdek meer
Afbeelding 24 maart Koken Het zwarte goud van België In Hostellerie Saint-Nicolas presenteren chefs Franky en Michael Verhaeghe hun signatuurgerecht. Ontdek meer