Afbeelding 01 februari Koken Weg van het klassieke: Alex maakt kalfstong Grand Mère Weg van het klassieke. Deze week maakt chef Alex kalfstong Grand Mère klaar. Ontdek meer
Afbeelding 01 december Koken Kabeljauw, maar dan anders Chef-kok Alex Hanbucker maakt deze week Brandade van kabeljauw. Ontdek meer
Afbeelding 22 oktober Koken Crème au Beurretaart: de echte! Deze week staat er Crème au Beurretaart op het menu. Aan de slag met Chef-kok Alex Hanbucker. Ontdek meer
Afbeelding 05 mei Koken Met varkenswangetjes op ons bord komen we niets te kort In A la carte maken we varkenswangetjes klaar op een originele manier. Ontdek meer
Afbeelding 12 mei Koken Het lievelingsgerecht van Joël Smets? Vlaamse Hutsepot! Hoe hebben we onze groenten graag? In grote stukken! Welk vlees willen we? Ham en lam! Ontdek meer
Afbeelding 19 mei Koken A la carte goes veggie voor Pol Goossen Een gezond en vegetarisch gerechtje dat kan iedereen wel eens smaken, niet? Ontdek meer
Afbeelding 27 mei Koken "Hopelijk niet mijn laatste avondmaal, die forel" Vandaag staat er forel op het menu van A La Carte. Ontdek meer
Afbeelding 09 juni Koken A la carte in een botersausje Kabeljauw met een beurre blanc én een persoonlijke toets van onze kok. Ontdek meer
Afbeelding 19 april Koken Asperges à la Flamande Het aspergeseizoen is weer aangebroken. Dat in combinatie met de hardgekookte eieren die van Pasen zijn overgebleven vraagt om een lekker gerechtje Ontdek meer
Afbeelding 10 mei Koken Pindaballetjes Voor de laatste keer toont Charlot ons hoe we een gezonde snack kunnen maken. Pindaballetjes. Ok, wel vet. Maar wel de goede vetten! Ontdek meer
Afbeelding 07 juni Koken Dit Italiaans gerecht is zo simpel maar ook zo lekker! Een Italiaanse chef-kok op bezoek. Dat kan alleen maar leiden tot lekkere gerechtjes maar ook tot spontaniteit en warmte. Marco neemt Maarten mee in Ontdek meer
Afbeelding 06 april Koken Brownies op basis van dadels! Jawel, het kan! En foodblogster Charlot Pauwels weet hoe! Geen suiker maar wel dadels als zoetstof voor overheerlijke brownies. Al kunnen we ook Ontdek meer
Afbeelding 12 augustus Koken Drie keer papillot Bereidingen in papillot zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond. Ilse toont ons vandaag drie voorbeelden. Ontdek meer
Afbeelding 24 december Koken Lokaal Verhaal: De Schone van Boskoop In deze aflevering sturen we Eva naar De Schone van Boskoop in Boechout. Ontdek meer
Afbeelding 31 december Koken Hapjes zijn key! De kerstboom staat, de tafel is gedekt en de gasten komen eraan. De hele avond staat of valt met de hapjes die je serveert. Daarom nodigde Cynthia Ontdek meer