Afbeelding 01 februari Koken Weg van het klassieke: Alex maakt kalfstong Grand Mère Weg van het klassieke. Deze week maakt chef Alex kalfstong Grand Mère klaar. Ontdek meer
Afbeelding 05 mei Koken Met varkenswangetjes op ons bord komen we niets te kort In A la carte maken we varkenswangetjes klaar op een originele manier. Ontdek meer
Afbeelding 12 mei Koken Het lievelingsgerecht van Joël Smets? Vlaamse Hutsepot! Hoe hebben we onze groenten graag? In grote stukken! Welk vlees willen we? Ham en lam! Ontdek meer
Afbeelding 19 mei Koken A la carte goes veggie voor Pol Goossen Een gezond en vegetarisch gerechtje dat kan iedereen wel eens smaken, niet? Ontdek meer
Afbeelding 27 mei Koken "Hopelijk niet mijn laatste avondmaal, die forel" Vandaag staat er forel op het menu van A La Carte. Ontdek meer
Afbeelding 09 juni Koken A la carte in een botersausje Kabeljauw met een beurre blanc én een persoonlijke toets van onze kok. Ontdek meer
Afbeelding 19 april Koken Asperges à la Flamande Het aspergeseizoen is weer aangebroken. Dat in combinatie met de hardgekookte eieren die van Pasen zijn overgebleven vraagt om een lekker gerechtje Ontdek meer
Afbeelding 03 mei Koken Zo maak je een eiersalade zonder mayonaise! Foodblogster Charlot geeft graag een receptje prijs voor een lekkere eiersalade zonder mayonaise. Maar is dat wel lekker? Maarten doet de test. Ontdek meer
Afbeelding 10 mei Koken Pindaballetjes Voor de laatste keer toont Charlot ons hoe we een gezonde snack kunnen maken. Pindaballetjes. Ok, wel vet. Maar wel de goede vetten! Ontdek meer
Afbeelding 07 juni Koken Dit Italiaans gerecht is zo simpel maar ook zo lekker! Een Italiaanse chef-kok op bezoek. Dat kan alleen maar leiden tot lekkere gerechtjes maar ook tot spontaniteit en warmte. Marco neemt Maarten mee in Ontdek meer
Afbeelding 30 maart Koken Bananenbrood bakken: smodderen mag! Charlot Pauwels leert Maarten bananenbrood bakken. Eerlijk is eerlijk. Dat gaat best goed! (Op wat gesmodder na dan) Ontdek meer
Afbeelding 06 april Koken Brownies op basis van dadels! Jawel, het kan! En foodblogster Charlot Pauwels weet hoe! Geen suiker maar wel dadels als zoetstof voor overheerlijke brownies. Al kunnen we ook Ontdek meer
Afbeelding 24 december Koken Lokaal Verhaal: De Schone van Boskoop In deze aflevering sturen we Eva naar De Schone van Boskoop in Boechout. Ontdek meer
Afbeelding 11 november Koken Lekkere wintergroenten Studies tonen aan dat fruit en groenten eten een positief effect kan hebben op je humeur. Ontdek meer
Afbeelding 19 juli Koken 4 lekkere salades voor warme dagen Als de temperatuur stijgt, maak dan een van deze verfrissende koude salades. Ontdek meer