Afbeelding 27 augustus Koken Tijd voor een feestje Het is tijd voor een goed feestje. En wat is een beter idee dan een bbq-feestje? Voor het recept kan je op onze website terecht. Have fun! Ontdek meer
Afbeelding 03 september Koken Nog een keer bakken "Hallo Zomer!" heeft nog een receptje voor jou in petto. Pak je kookmateriaal bij elkaar en koken maar! Ontdek meer
Afbeelding 08 juli Koken Zalm roosteren op de BBQ Een lekker stukje zalm, perfect klaargemaakte pasta en hemelse kruiden. Laat ons maar snel kijken wat er op het menu staat vandaag. Je kan het gehele Ontdek meer
Afbeelding 14 juli Koken Heerlijk op de BBQ In de zomer zetten we al snel de BBQ buiten en dan leggen we al eens graag een lekkere Côte à l'os op. Wil je graag nog een toffe tip? Druk dan op Ontdek meer
Afbeelding 21 juli Koken Probeer het zelf ook eens uit Wil je dit receptje ook eens uitproberen? Je kan het hier op de website volledig terugvinden. Smakelijk! Ontdek meer
Afbeelding 28 juli Koken Steek het vuur maar aan! We steken de BBQ nog een keertje aan deze week. Kook je graag mee? Bekijk dan zeker het recept op onze website. Ontdek meer
Afbeelding 11 augustus Koken Om je vingers bij af te likken Leg je snijplankje klaar, maak het houtskool warm en kook mee, want deze week maken we wijtingburger met geroosterde venkel en prei. Veel plezier! Ontdek meer
Afbeelding 24 december Koken Lokaal Verhaal: De Schone van Boskoop In deze aflevering sturen we Eva naar De Schone van Boskoop in Boechout. Ontdek meer
Afbeelding 03 november Koken Lokaal Verhaal: Hof Van Cleve De zoektocht naar Vlaams Culinair Erfgoed brengt Eva vandaag in het Hof van Cleve, bij chef Peter Goossens. Ontdek meer
Afbeelding 07 januari Koken Lokaal Verhaal: hostellerie Le Fox De derde aflevering van Lokaal Verhaal brengt Eva helemaal tot in De Panne. Ontdek meer
Afbeelding 21 januari Koken Lokaal Verhaal: Slagmolen De laatste stop van Eva’s zoektocht naar Vlaams culinair erfgoed brengt haar naar Limburg. Ontdek meer
Afbeelding 17 maart Koken Chef Viki Geunes tovert met asperges In Lokaal Verhaal gaan we naar Antwerpen waar chef Viki Geunes van Zilte*** een heerlijk gerecht bereidt met asperges. Ontdek meer
Afbeelding 24 maart Koken Het zwarte goud van België In Hostellerie Saint-Nicolas presenteren chefs Franky en Michael Verhaeghe hun signatuurgerecht. Ontdek meer
Afbeelding 09 juli Koken Hoe voeg ik extra aroma's toe aan mijn producten? Door gebruik te maken van vuurkruiden, geweekte houtsnippers of andere aromamakers geef je je BBQ-producten een extra typische rook of bbq-smaak mee Ontdek meer
Afbeelding 15 juli Koken De perfecte papillot Hoe vouw je snel en eenvoudig een perfecte papillot en wanneer weet je of ze klaar is? Dat kan Ronny ons vertellen én laten zien! Ontdek meer