Afbeelding 01 februari Koken Weg van het klassieke: Alex maakt kalfstong Grand Mère Weg van het klassieke. Deze week maakt chef Alex kalfstong Grand Mère klaar. Ontdek meer
Afbeelding 02 oktober Koken Hespenrolletjes met witloof in de oven Hespenrolletjes met witloof, een klassieker die je niet mag missen! Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Boeuf Bourguignon, daar horen verse frietjes bij! Deze week staat er Boeuf Bourguignon op het menu. Chef-kok Alex Hanbucker gaat aan de slag! Ontdek meer
Afbeelding 01 november Koken Echte Luikse salade, een lekkernij! Deze week maakt chef Alex Hanbuckers een klassieke Luikse Salade. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken De klassieke kalfsblanquette van Alex Alex neemt de klassieke kalfsblanquette onder handen. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Aan tafel voor de maaltijdsoep van Alex! Deze week staat er soep Bouillon Henri IV op het menu! Ontdek meer
Afbeelding 12 mei Koken Het lievelingsgerecht van Joël Smets? Vlaamse Hutsepot! Hoe hebben we onze groenten graag? In grote stukken! Welk vlees willen we? Ham en lam! Ontdek meer
Afbeelding 25 juli Koken Drie keer tartaar Ilse verrast met drie verschillende tartaars. Lekker fris en gezond. Ontdek meer
Afbeelding 31 december Koken Hapjes zijn key! De kerstboom staat, de tafel is gedekt en de gasten komen eraan. De hele avond staat of valt met de hapjes die je serveert. Daarom nodigde Cynthia Ontdek meer
Afbeelding 23 november Koken Dragelijksekost: Feestelijke videe Het leek Renée van Dragelijksekost leuk om hier en daar al eens een tip te geven voor een lekkere en budgetvriendelijke kerstmenu. Ontdek meer
Afbeelding 07 december Koken Dragelijksekost: Speculaastiramisu We blijven nog even in de sfeer van Sinterklaas met deze lekkere tiramisu van speculoos. Smakelijk! Ontdek meer
Afbeelding 14 december Koken Dragelijksekost: Pasta Carbonara Vandaag delen we met jullie een recept voor een heerlijke pasta Carbonara van dragelijksekost. Dit gerecht heeft Renée gemaakt met de goedkoopste Ontdek meer
Afbeelding 07 februari Koken Balletjes in tomatensaus voor Valentijn Geen kreeft of oesters voor Valentijn dit jaar. Wij maken balletjes n tomatensaus! Samen met Davide maken we een romantisch alternatief van deze oude Ontdek meer
Afbeelding 29 maart Koken Wat eten we vandaag? Wat staat er vandaag op de menukaart? Davide Pergola tovert onze studio om tot een Italiaans restaurant en laat ons smullen van zijn creaties. Ontdek meer
Afbeelding 03 november Koken 5 op 5 voor Davide zijn kookkunsten Davide Pergola van Zio Zio tovert onze studio weer om tot een klassevol Italiaans restaurant. Samen met Cynthia steekt hij de handen uit de mouwen om Ontdek meer