Dragelijksekost: Pasta Carbonara
Vandaag delen we met jullie een recept voor een heerlijke pasta Carbonara van dragelijksekost.
Dit gerecht heeft Renée gemaakt met de goedkoopste (huis)producten van Colruyt. Heel lekker en het kost maar € 1,60 per persoon.
Ingrediënten
- 400gr spaghetti
- 250gr spekblokjes
- 4 eieren
- 4dl room
- 100gr Parmezaanse kaas
- Peper en zout
- Verse peterselie
Bereiding
- Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Ongeveer 120 gram per persoon is voldoende.
- Bak de spekblokjes in een pan met een beetje boter.
- Meng de eieren met de room en kruid met peper en zout. Als de spekjes goudbruin gebakken zijn, zet je het vuur lager en giet je het eiermengsel in de pan met spekblokjes. Laat de saus een paar minuten indikken terwijl je goed roert. Meng er nu ook de kaas door en roer opnieuw goed door elkaar.
- Giet de spaghetti af en meng met de saus. Werk het geheel af met wat fijngesneden peterselie.
Ga voor meer recepten naar de Instagrampagina van dragelijksekost