Afbeelding 01 februari Koken Weg van het klassieke: Alex maakt kalfstong Grand Mère Weg van het klassieke. Deze week maakt chef Alex kalfstong Grand Mère klaar. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken De Florentijnse eieren van Alex Deze week smullen we van heerlijke De Florentijnse eieren van Alex. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken De klassieke kalfsblanquette van Alex Alex neemt de klassieke kalfsblanquette onder handen. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Vispannetje, recht van de zee op je bord! Chef-kok Alex Hanbucker maakt deze week een heerlijke klassieker met vis: een vispannetje. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Aan tafel voor de maaltijdsoep van Alex! Deze week staat er soep Bouillon Henri IV op het menu! Ontdek meer
Afbeelding 02 februari Koken Kip in jagersaus op je bord Wat zijn de klassieke gerechten van vroeger? Deze week: Kip in jagersaus. Ontdek meer
Afbeelding 27 augustus Koken Tijd voor een feestje Het is tijd voor een goed feestje. En wat is een beter idee dan een bbq-feestje? Voor het recept kan je op onze website terecht. Have fun! Ontdek meer
Afbeelding 03 september Koken Nog een keer bakken "Hallo Zomer!" heeft nog een receptje voor jou in petto. Pak je kookmateriaal bij elkaar en koken maar! Ontdek meer
Afbeelding 08 juli Koken Zalm roosteren op de BBQ Een lekker stukje zalm, perfect klaargemaakte pasta en hemelse kruiden. Laat ons maar snel kijken wat er op het menu staat vandaag. Je kan het gehele Ontdek meer
Afbeelding 14 juli Koken Heerlijk op de BBQ In de zomer zetten we al snel de BBQ buiten en dan leggen we al eens graag een lekkere Côte à l'os op. Wil je graag nog een toffe tip? Druk dan op Ontdek meer
Afbeelding 21 juli Koken Probeer het zelf ook eens uit Wil je dit receptje ook eens uitproberen? Je kan het hier op de website volledig terugvinden. Smakelijk! Ontdek meer
Afbeelding 28 juli Koken Steek het vuur maar aan! We steken de BBQ nog een keertje aan deze week. Kook je graag mee? Bekijk dan zeker het recept op onze website. Ontdek meer
Afbeelding 11 augustus Koken Om je vingers bij af te likken Leg je snijplankje klaar, maak het houtskool warm en kook mee, want deze week maken we wijtingburger met geroosterde venkel en prei. Veel plezier! Ontdek meer
Afbeelding 27 april Koken Havermout - banaan pannenkoekjes! Foodblogster Charlot Pauwels is er weer met een gemakkelijk receptje om thuis eens te proberen. Hoe lekker kan het zijn om te genieten van gezonde Ontdek meer
Afbeelding 25 mei Koken Vegan chocoladepudding op basis van avocado Droomde je altijd al van een receptje van chocoladepudding die niet boordevol slechte vetten en suiker zit? Dan kan deze droom wel eens werkelijkheid Ontdek meer