Afbeelding 01 februari Koken Weg van het klassieke: Alex maakt kalfstong Grand Mère Weg van het klassieke. Deze week maakt chef Alex kalfstong Grand Mère klaar. Ontdek meer
Afbeelding 19 april Koken Asperges à la Flamande Het aspergeseizoen is weer aangebroken. Dat in combinatie met de hardgekookte eieren die van Pasen zijn overgebleven vraagt om een lekker gerechtje Ontdek meer
Afbeelding 03 mei Koken Zo maak je een eiersalade zonder mayonaise! Foodblogster Charlot geeft graag een receptje prijs voor een lekkere eiersalade zonder mayonaise. Maar is dat wel lekker? Maarten doet de test. Ontdek meer
Afbeelding 03 mei Koken Blijf-in-uw-cocktail: Zoet Zomerkoninkje De blijf-in-uw-cocktail van de week is wel een heel zoete cocktail geworden. Zonder alcohol maar boordevol vitamientjes. Ontdek meer
Afbeelding 10 mei Koken Pindaballetjes Voor de laatste keer toont Charlot ons hoe we een gezonde snack kunnen maken. Pindaballetjes. Ok, wel vet. Maar wel de goede vetten! Ontdek meer
Afbeelding 07 juni Koken Dit Italiaans gerecht is zo simpel maar ook zo lekker! Een Italiaanse chef-kok op bezoek. Dat kan alleen maar leiden tot lekkere gerechtjes maar ook tot spontaniteit en warmte. Marco neemt Maarten mee in Ontdek meer
Afbeelding 30 maart Koken Bananenbrood bakken: smodderen mag! Charlot Pauwels leert Maarten bananenbrood bakken. Eerlijk is eerlijk. Dat gaat best goed! (Op wat gesmodder na dan) Ontdek meer
Afbeelding 06 april Koken Brownies op basis van dadels! Jawel, het kan! En foodblogster Charlot Pauwels weet hoe! Geen suiker maar wel dadels als zoetstof voor overheerlijke brownies. Al kunnen we ook Ontdek meer
Afbeelding 20 juli Koken Pompier/Fire Quencher Rob Biesmans maakt vandaag een "Pompier" en een "Fire Quencher". Supersnel, superlekker en superverfrissend. Ontdek meer
Afbeelding 31 juli Koken Crisp/Hulk Smash Vandaag serveren we twee heel frisse drankjes: de "Crisp" en de non-alcoholische "Hulk Smash". Ontdek meer
Afbeelding 24 december Koken Lokaal Verhaal: De Schone van Boskoop In deze aflevering sturen we Eva naar De Schone van Boskoop in Boechout. Ontdek meer
Afbeelding 14 juli Koken Mai Tai/No Mas Tai We gaan de Polynesische toer op met de "Mai Tai" en de "No Mas Tai". Ontdek meer
Afbeelding 24 juli Koken Negroni/Sin Camillo Rob laat ons in deze reportage zien hoe je de Negroni en Sin Camillo het beste klaarmaakt. Have fun! Ontdek meer
Afbeelding 07 augustus Koken Singapore Sling 2.0/Sing Sling Vandaag maken we een "Singapore Sling 2.0" en de non-alcoholische versie, de "Sing Sling". Ontdek meer
Afbeelding 10 juli Koken Piña Colada/No Mas Colada Rob Biesmans haalt alles uit de kast om ons een "Piña Colada" en "No Mas Colada" te serveren. Ontdek meer