Mai Tai/No Mas Tai
We gaan de Polynesische toer op met de "Mai Tai" en de "No Mas Tai". Geniet ervan want Rob heeft weer een topper uitgekozen.
Mai Tai
Ingrediënten
- 50ml witte rum
- 5ml overproof rum
- 10ml donkere rum
- 5ml Dry Curaçao
- 30ml limoensap
- 30ml amandelsiroop
- crushed ice
- limoenpartje
- munt
- angostura bitters
Bereiding
- Koel een tumbler voor met crushed ice
- Doe alle vloeistoffen in een shaker en doe er een flinke schep crushed ice bij
- Shake het geheel 10 seconden krachtig
- Giet de hele inhoud in een beker of tumbler
- Voeg wat extra ijs toe om het geheel af te toppen
- Garneer met scheutje angostura bitters, een takje munt en een limoenpartje
No Mas Tai
Ingrediënten
- 40ml Clover Mineral
- 10ml Sinaascordial
- 30ml Limoensap
- 30ml Amandelsiroop
- 1 espresso
Bereiding
- Koel een tumbler voor met crushed ice
- Doe alle vloeistoffen in een shaker en doe er een flinke schep crushed ice bij
- Shake het geheel 10 seconden krachtig
- Giet de hele inhoud in een beker of tumbler
- Voeg wat extra ijs toe om het geheel af te toppen
- Garneer met scheutje angostura bitters, een takje munt en een limoenpartje
Dit is een fragment uit
Heb je deze artikels al gelezen?
-
Afbeelding23 augustus
Cold Whiskey Punch/Kicks & Punch
Als het wat straffer mag zijn dan is de "Cold Whiskey Punch" zeker een topper. -
Afbeelding07 augustus
Singapore Sling 2.0/Sing Sling
Vandaag maken we een "Singapore Sling 2.0" en de non-alcoholische versie, de "Sing Sling".