Pompier/Fire Quencher
Rob Biesmans maakt vandaag een "Pompier" en een "Fire Quencher". Supersnel, superlekker en superverfrissend.
Pompier
Ingrediënten
- 45ml Noilly Prat dry Vermouth
- 45ml Crème de Cassis
- 60ml Soda (of bruisend) water
- citroenschijfje
- ijsblokjes
Bereiding
- Neem een highball en vul deze driekwart met ijsblokjes
- Giet de crème de cassis en de witte Vermouth over de ijsblokjes en roer om
- Top het geheel af met sodawater en garneer met citroenschijfje
Fire Quencher
Ingrediënten
- 45ml Martini Non Alcoholic Floreale
- 35ml cassissiroop
- 60ml Soda
- citroenschijfje
- ijsblokjes
Bereiding
- Neem een highball en vul deze driekwart met ijsblokjes
- Giet de cassissiroop en de Martini Non Alcoholic Floreale over de ijsblokjes en roer om
- Top het geheel af met sodawater en garneer met citroenschijfje
Dit is een fragment uit
Heb je deze artikels al gelezen?
-
Afbeelding23 augustus
Cold Whiskey Punch/Kicks & Punch
Als het wat straffer mag zijn dan is de "Cold Whiskey Punch" zeker een topper. -
Afbeelding07 augustus
Singapore Sling 2.0/Sing Sling
Vandaag maken we een "Singapore Sling 2.0" en de non-alcoholische versie, de "Sing Sling".