Afbeelding 01 november Koken Echte Luikse salade, een lekkernij! Deze week maakt chef Alex Hanbuckers een klassieke Luikse Salade. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken De Florentijnse eieren van Alex Deze week smullen we van heerlijke De Florentijnse eieren van Alex. Ontdek meer
Afbeelding 05 mei Koken Met varkenswangetjes op ons bord komen we niets te kort In A la carte maken we varkenswangetjes klaar op een originele manier. Ontdek meer
Afbeelding 12 mei Koken Het lievelingsgerecht van Joël Smets? Vlaamse Hutsepot! Hoe hebben we onze groenten graag? In grote stukken! Welk vlees willen we? Ham en lam! Ontdek meer
Afbeelding 19 mei Koken A la carte goes veggie voor Pol Goossen Een gezond en vegetarisch gerechtje dat kan iedereen wel eens smaken, niet? Ontdek meer
Afbeelding 27 mei Koken "Hopelijk niet mijn laatste avondmaal, die forel" Vandaag staat er forel op het menu van A La Carte. Ontdek meer
Afbeelding 09 juni Koken A la carte in een botersausje Kabeljauw met een beurre blanc én een persoonlijke toets van onze kok. Ontdek meer
Afbeelding 12 augustus Koken Twee keer carpaccio Ilse gaat vandaag aan de slag met twee verrassende varianten van de klassieke carpaccio. Ze werkt met runds- en kalfsvlees. Ontdek meer