Afbeelding 05 mei Koken Met varkenswangetjes op ons bord komen we niets te kort In A la carte maken we varkenswangetjes klaar op een originele manier. Ontdek meer
Afbeelding 12 mei Koken Het lievelingsgerecht van Joël Smets? Vlaamse Hutsepot! Hoe hebben we onze groenten graag? In grote stukken! Welk vlees willen we? Ham en lam! Ontdek meer
Afbeelding 19 mei Koken A la carte goes veggie voor Pol Goossen Een gezond en vegetarisch gerechtje dat kan iedereen wel eens smaken, niet? Ontdek meer
Afbeelding 27 mei Koken "Hopelijk niet mijn laatste avondmaal, die forel" Vandaag staat er forel op het menu van A La Carte. Ontdek meer
Afbeelding 09 juni Koken A la carte in een botersausje Kabeljauw met een beurre blanc én een persoonlijke toets van onze kok. Ontdek meer
Afbeelding 29 maart Koken Wat eten we vandaag? Wat staat er vandaag op de menukaart? Davide Pergola tovert onze studio om tot een Italiaans restaurant en laat ons smullen van zijn creaties. Ontdek meer
Afbeelding 03 november Koken 5 op 5 voor Davide zijn kookkunsten Davide Pergola van Zio Zio tovert onze studio weer om tot een klassevol Italiaans restaurant. Samen met Cynthia steekt hij de handen uit de mouwen om Ontdek meer
Afbeelding 12 april Koken Minder vlug oud worden met aubergine Wat kunnen we allemaal doen met een aubergine. Awel, vandaag maakt Davide Pergola van Zio Zio een ingesneden melanzane. Een heerlijk gerecht dat goed Ontdek meer
Afbeelding 01 maart Koken Avocado Salad Recept voor 4 personen voor een heerlijke avocado salade. Ontdek meer
Afbeelding 01 september Koken Een Grieks drankje smaakt altijd Vallina is deze week weer van de partij en dat wil zeggen: Griekse keuken! Maar deze week niet enkel gerechtjes maar ook heerlijke Griekse drankjes. Ontdek meer
Afbeelding 23 april Koken Recept: Taco`s met Harissa kikkererwten Ontdek deze smaakexplosies van gevulde taco's met harissa gekruide kikkererwten. Ontdek meer