Afbeelding 05 mei Koken Met varkenswangetjes op ons bord komen we niets te kort In A la carte maken we varkenswangetjes klaar op een originele manier. Ontdek meer
Afbeelding 12 mei Koken Het lievelingsgerecht van Joël Smets? Vlaamse Hutsepot! Hoe hebben we onze groenten graag? In grote stukken! Welk vlees willen we? Ham en lam! Ontdek meer
Afbeelding 19 mei Koken A la carte goes veggie voor Pol Goossen Een gezond en vegetarisch gerechtje dat kan iedereen wel eens smaken, niet? Ontdek meer
Afbeelding 27 mei Koken "Hopelijk niet mijn laatste avondmaal, die forel" Vandaag staat er forel op het menu van A La Carte. Ontdek meer
Afbeelding 09 juni Koken A la carte in een botersausje Kabeljauw met een beurre blanc én een persoonlijke toets van onze kok. Ontdek meer
Afbeelding 06 december Koken DIY: Chocolate Chip Cookies We steken de handen uit de mouwen en gaan aan het bakken met Mieke Cassiers. Ontdek meer
Afbeelding 23 november Koken Aan de slag met de truffelbox Mieke van Chocola-Tuti gaat samen met Cynthia aan de slag met de truffelbox. Heerlijk samen plezier maken met de lekkerste chocolade. Wie wil dat nu Ontdek meer
Afbeelding 01 september Koken Een Grieks drankje smaakt altijd Vallina is deze week weer van de partij en dat wil zeggen: Griekse keuken! Maar deze week niet enkel gerechtjes maar ook heerlijke Griekse drankjes. Ontdek meer
Afbeelding 06 oktober Koken Tovercake voor zoetebekken Voor de zoetebekken onder jullie is het een hoogdag! Mieke Cassiers van Chocola-Tuti is op bezoek geweest met een toffe DIY box. Vandaag maken we Ontdek meer