Afbeelding 11 augustus Koken Om je vingers bij af te likken Leg je snijplankje klaar, maak het houtskool warm en kook mee, want deze week maken we wijtingburger met geroosterde venkel en prei. Veel plezier! Ontdek meer
Afbeelding 27 augustus Koken Tijd voor een feestje Het is tijd voor een goed feestje. En wat is een beter idee dan een bbq-feestje? Voor het recept kan je op onze website terecht. Have fun! Ontdek meer
Afbeelding 03 september Koken Nog een keer bakken "Hallo Zomer!" heeft nog een receptje voor jou in petto. Pak je kookmateriaal bij elkaar en koken maar! Ontdek meer
Afbeelding 05 mei Koken Met varkenswangetjes op ons bord komen we niets te kort In A la carte maken we varkenswangetjes klaar op een originele manier. Ontdek meer
Afbeelding 12 mei Koken Het lievelingsgerecht van Joël Smets? Vlaamse Hutsepot! Hoe hebben we onze groenten graag? In grote stukken! Welk vlees willen we? Ham en lam! Ontdek meer
Afbeelding 19 mei Koken A la carte goes veggie voor Pol Goossen Een gezond en vegetarisch gerechtje dat kan iedereen wel eens smaken, niet? Ontdek meer
Afbeelding 27 mei Koken "Hopelijk niet mijn laatste avondmaal, die forel" Vandaag staat er forel op het menu van A La Carte. Ontdek meer
Afbeelding 09 juni Koken A la carte in een botersausje Kabeljauw met een beurre blanc én een persoonlijke toets van onze kok. Ontdek meer
Afbeelding 08 juli Koken Zalm roosteren op de BBQ Een lekker stukje zalm, perfect klaargemaakte pasta en hemelse kruiden. Laat ons maar snel kijken wat er op het menu staat vandaag. Je kan het gehele Ontdek meer
Afbeelding 14 juli Koken Heerlijk op de BBQ In de zomer zetten we al snel de BBQ buiten en dan leggen we al eens graag een lekkere Côte à l'os op. Wil je graag nog een toffe tip? Druk dan op Ontdek meer
Afbeelding 21 juli Koken Probeer het zelf ook eens uit Wil je dit receptje ook eens uitproberen? Je kan het hier op de website volledig terugvinden. Smakelijk! Ontdek meer
Afbeelding 28 juli Koken Steek het vuur maar aan! We steken de BBQ nog een keertje aan deze week. Kook je graag mee? Bekijk dan zeker het recept op onze website. Ontdek meer
Afbeelding 26 november Koken De Griekse mayonaise: tzatziki Vallina Nelles is mixologiste en zaakvoerder van O Geros en De Griekse frituur. Vandaag maakt ze samen met Cynthia de Griekse versie van onze niet te Ontdek meer
Afbeelding 21 december Koken Dragelijksekost: zalm met walnotenkorst Deze week maakt Renée van Dragelijksekost een heerlijk zalmgerecht voor ongeveer €4,10 per persoon. Ontdek meer
Afbeelding 01 november Koken Detox met aubergine Aubergines zijn heel gezond en veelzijdig, het is een groente die veel speelplezier geeft in de keuken en die je als secundair of hoofdingrediënt kan Ontdek meer