Afbeelding 09 juni Koken A la carte in een botersausje Kabeljauw met een beurre blanc én een persoonlijke toets van onze kok. Deze week komt de kookuitdaging van Kreuner Walter Grootaerts. De vele koude Ontdek meer
Afbeelding 25 juli Koken Drie keer tartaar Ilse verrast met drie verschillende tartaars. Lekker fris en gezond. Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Kabeljauw, maar dan anders ... Wat zijn de klassieke gerechten van vroeger? En hoe kan je deze het best klaarmaken? Chef-kok Alex Hanbucker gaat in 'Op de Stoof' de uitdaging aan en Ontdek meer
Afbeelding 01 februari Koken Vispannetje, recht van de zee op je bord! Wat zijn de klassieke gerechten van vroeger? En hoe kan je deze het best klaarmaken? Chef-kok Alex Hanbucker gaat in 'Op de Stoof' de uitdaging aan en Ontdek meer
Afbeelding 27 mei Koken "Hopelijk niet mijn laatste avondmaal, die forel" Vandaag staat er forel op het menu van A La Carte. Word vanaf vandaag expert in het maken van een heerlijke papillot. Acteur Luk D’Heu voelt zich als Ontdek meer