A la carte - Het lievelingsgerecht van Joël Smets? Vlaamse Hutsepot!

Hoe hebben we onze groenten graag? In grote stukken! Welk vlees willen we? Ham en lam! Net iets anders dan de traditionele versie maar minstens even lekker geserveerd. Proeven én genieten met A la carte!

Recente afleveringen

  • A la carte - A la carte in een botersausje

    A la carte - A la carte in een botersausje

    9 juni 2019 | 18:38
    Kabeljauw met een beurre blanc én een persoonlijke toets van onze kok. Deze week komt de kookuitdaging van Kreuner Walter Grootaerts.
  • A la carte - Dat klinkt als een wokgerecht!

    A la carte - Dat klinkt als een wokgerecht!

    2 juni 2019 | 19:19
    Kip, groentjes, citroengras, noedels.
  • A la carte - "Hopelijk niet mijn laatste avondmaal, die forel"

    A la carte - "Hopelijk niet mijn laatste avondmaal, die forel"

    27 mei 2019 | 11:33
    Vandaag staat er forel op het menu van A La Carte. Word vanaf vandaag expert in het maken van een heerlijke papillot. Acteur Luk D’Heu voelt zich als een vis in het water.
  • A la carte - A la carte goes veggie voor Pol Goossen

    A la carte - A la carte goes veggie voor Pol Goossen

    18 mei 2019 | 14:14
    Een gezond en vegetarisch gerechtje dat kan iedereen wel eens smaken, niet? De naam van het gerecht blijft een mysterie maar aan smaak zal het zeker niet ontbreken. Probeer het zelf ook eens uit!

A la Carte

Overige afleveringen

  • A la carte - Met varkenswangetjes op ons bord komen we niets te kort

    A la Carte - Met varkenswangetjes op ons bord komen we niets te kort

    4 mei 2019 | 19:06
    In A la carte maken we varkenswangetjes klaar op een originele manier. Margriet Hermans likt er alvast haar vingers bij af.