Onze presentatoren

 • Maarten Cox

  Hobby's: in de zomer de koersfiets op. Wel enkel als het mooi weer is. Goed voor de conditie en ik ontdek nieuwe mooie plekjes. Kijk nogal graag rond - in de herfst en winter fitness. Ook leuk om naar de film te gaan ALS er maar nacho's zijn.
  Favoriete vakantieplek: ik verkies Kreta! Mooie natuur, zon, zee, en lekker 
  Favoriete muziek: beetje van alles! Ik heb een voorliefde voor Nederlandstalige muziek maar kan zeker ook andere stijlen smaken. Bart Peeters, Yevgueni, Buurman, Clouseau, Bruno Mars, Sam Smith, Elvis, Sinatra,... Heel breed.
  Favoriete gerecht: Pasta! Love it! Alle soorten en smaken... Uitgezonderd met vis...
  Bijzondere interesse: tuinen. Ik vind het boeiend hoe de natuur in mekaar zit. Binnenkort is mijn huis klaar en heb ik er met mijn tuin een nieuwe hobby bij!

  Kleding: OTHELLO - www.othellokleding.be

 • Jasmijn Van Hoof

  Hobby's: ik ben graag op pad om nieuwe plekjes te ontdekken. Ook tegen een goede tentoonstelling of leuk museum zeg ik geen nee.
  Favoriete vakantieplek: ik werd helemaal verliefd op Colombia toen ik daar was. Weinig toerisme, zon, zee, bergen... maar vooral de lokale bevolking is er zo onwaarschijnlijk vriendelijk.
  Favoriete muziek: ik luister echt naar alles. Dat gaat van pop naar punk naar rock. Ik heb wel al lang een bijzondere voorliefde voor The Beach Boys. Ik denk dat ik bijna al hun nummers kan meezingen.
  Favoriete gerecht: sushi! Mmm! Ik zou het elke dag kunnen eten. Elk jaar doe ik ongeveer één poging om het zelf te maken... en het blijft dan ook bij die ene poging. Pfff, zo veel werk!
  Bijzondere interesse: katten! Ik heb altijd poezen gehad en ik kan niet zonder. Hun persoonlijkheid, hun gedrag, hun uiterlijk; ik vind alles even schattig. Ik zou vooral zelf een kat willen zijn denk ik vaak.  18 uur per dag slapen klinkt niet slecht!

  Kleding: OTHELLO - www.othellokleding.be

 • Justine De Jonckheere

  Hobby's: Mijn hobby's zijn nogal uiteenlopend. Ik hou van lekker eten in tof gezelschap en me uitleven tijdens het sporten.
  Favoriete vakantieplek: Er zijn zoveel mooie plekjes op deze aardbol waardoor het onmogelijk is om er eentje uit te kiezen. 
  Favoriete muziek: Als kind kwam ik vaak in contact met muziek, de radio stond altijd aan. Ik hou dus zowel van muziek van vroeger, als van hedendaagse muziek.
  Favoriete gerecht: Als er frietjes aan te pas komen, ben ik meestal onmiddellijk fan ;-). Ook salade geitenkaas is één van mijn lievelingsgerechten.
  Bijzondere interesse: Hmm, dit is een moeilijke. Kickboks is een van mijn favoriete uitlaatkleppen, meestal is dit iets wat mensen niet onmiddellijk van me verwachten.

 • Sarah De Backer

  Hobby’s: Tegenwoordig gaat mijn onverdeelde aandacht vooral uit naar mijn nieuw dwergkeespupje Jules, want hij vindt het heerlijk om samen te ravotten en te spelen; ook met mijn metekindjes Ibe (10) en Louis (5). Ik denk dat mijn kapoentjes het motto van metie volgen: “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!”…;-)
  Favoriete vakantieplek: zonder enige twijfel: SPANJE! Dat heeft waarschijnlijk ook iets te maken met m’n roots, want mijn papa is een Spanjaard; maar toch, dat land heeft het voor mij gewoon allemaal.
  Favoriete muziek: ik luister graag naar verschillende stijlen en soms tot grote ergernis van mijn omgeving blijft het niet bij luisteren alleen & durf ik mezelf helemaal laten gaan en luidkeels mee kwelen…
  Favoriete gerecht: ik kan enorm genieten van de 'lichtere' keuken en daarom kunnen allerhande visgerechten mij wel bekoren! Ook de Spaanse keuken vind ik overheerlijk.
  Bijzondere interesse: binnenhuisdecoratie en –inrichting; zo vind ik vind het heerlijk ontspannend om zelf de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan met o.a. schuurpapier, penselen en verf.

 • Celia Bogaert

  Hobby's: Avontuur daar hou ik van. In de bossen gaan paardrijden dat geeft mij echt een kick. Ook skiën, lopen en gezellig een interessant boek lezen vind ik zalig.
  Favoriete vakantieplek: Het liefst ga ik op verkenning om nieuwe plekjes te ontdekken. Rondtrekken in de Verenigde Staten en in Thailand vond ik echt super. Zuid-Afrika staat nu bovenaan mijn verlanglijstje.
  Favoriete muziek: Nummers die mij op de één of andere manier raken. Als de haartjes op mijn arm rechtop komen te staan of ik begin te springen, te dansen en te bruisen van energie... Muziek heeft een enorme invloed op mijn gemoedstoestand en het helpt ook om mijn creativiteit te stimuleren.
  Favoriet gerecht: Ik vind het belangrijk om gezond te eten maar als dessert is moelleux au chocolat zeker mijn favoriet.
  Bijzondere interesse: Theater. Naast mijn werk als presentatrice en reporter sta ik ook heel graag op de planken.

 • Ellen Volders

  Hobby's: Ik kan echt mijn hoofd helemaal leegmaken terwijl ik bak, dus daar geniet ik (en de rest van mijn gezin) echt van. Maar ik plof ook graag ik de zetel neer voor een avondje Netflix.
  Favoriete vakantieplek: Zuid-Afrika heeft helemaal mijn hart gestolen, het is zo een bijzonder mooi land. Maar ik vertoef ook graag op de Griekse eilanden, en overal waar een zee is eigenlijk.
  Favoriete muziek: ik kan veel heel genieten, maar momenteel staat George Ezra op mijn nummer 1.
  Favoriete gerecht: teveel om op te noemen. Ik eet heel graag en probeer graag nieuwe dingen uit.
  Bijzondere interesse: Zeer grote Harry Potter fan, maar de allergrootste fan van mijn dochtertje Rosa. Wij zijn heel veel samen, en bij haar zijn is het liefste wat ik doe.