Vegetarische wok
4 lente-uien
1 rode paprika
200 g broccoli (roosjes)
200 g peultjes
2 el limoensap
1 el verse gember (geraspte)
1 handje verse koriander
½ handje munt½
8 babymaïs kolfjes vers of (blik)
400 ml kokosmelk
1 el gele currypasta
olie
peper
zout
1 Spoel de groenten. Snij de lente-ui in ringen. Snij de paprika in repen. Halveer de peultjes in de lengte.
2 Verhit wat olie in de wok en voeg de lente-ui en gember toe. Roerbak enkele seconden. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe, breng aan de kook.
3 Voeg de maïskolfjes, broccoliroosjes en peultjes toe. Laat 3 tot 4 minuten sudderen. Voeg dan de paprikareepjes, het limoensap en de helft van de korianderblaadjes toe. Kruid met peper en zout.
4 Verdeel de curry over kommetjes of borden en werk af met de rest van de koriander en de munt