Papillot van kip

400 g kippenfilet, in repen
1/2 courgette
1 tomaat
1 kleine rode ui
16 zwarte olijven, zonder pit
120 g feta, verbrokkeld
4 takjes verse oregano
100 ml droge witte wijn
Peper en zout

1. Snijd de courgette in heel kleine blokjes (5 cm). Verwijder de zaadjes uit de tomaat en snijd het vruchtvlees eveneens in kleine blokjes. Snijd de olijven in dunne plakjes. Snipper de rode ui fijn.
2. Meng de gesneden groenten in een kom en lepel er twee à  4 eetlepels olijfolie over, kruid met peper, zout en de gehakte oregano. Verwarm de oven voor op 180°C.
3. Leg vier grote vellen bakpapier open. Leg op elk vel een tweetal lepels van de groentenmengeling. Leg er wat kippenreepjes op en lepel nog twee eetlepels van de groentenmengeling over. Strooi er wat verbrokkelde feta over en 2 eetlepels witte wijn. Vouw de papillot dicht en bind de uiteinden vast met keukentouw.
4. Leg de papilloten op een ovenplaat en zet voor 15 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer meteen!