Recept Ellen Volders: Papillot van kabeljauw

RECEPT PAPILLOT VAN KABELJAUW

INGREDIËNTEN
4 kabeljauwfilets
200 g tomatenblokjes
2 paprika's, ontpit en in reepjes
1 rode ui, in halve ringen
2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
1 rode peper, ontpit en fijngehakt
1 limoen, in schijfjes
1 kl citroenzeste
100 ml witte wijn, droog
4 kl olijfolie
plukje saffraan
2 el peterselie, fijngehakt
2 el basilicum, fijngehakt
peper en zout

BEREIDING
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Voeg de ui en de paprika toe en stoof zacht.
Voeg de knoflook en de chilipeper toe en laat nog 2 minuutjes stoven. Blus met de witte wijn.
Laat de wijn verdampen en voeg dan de tomaten met de saffraan toe. Laat 5 minuten koken op een laag vuurtje. Roer er de peterselie, de basilicum en de citroenzeste door.
Leg de kabeljauwfilets op 4 stukken bakpapier. Kruid bij met peper en zout en leg er een schijfje limoen op. Verdeel het tomaten-mengsel over de pakketjes vis.
Vouw de pakketjes toe en leg ze op een bakplaat. Laat 12-15 minuten in de oven bakken.
Verdeel de vis-pakketjes over de borden en serveer.