Met deze handige tips overleef je de herfst

 

Blijf bewegen!

Begin de dag eens wat vroeger. En gebruik die tijd 's morgens voor een ochtendwandeling of ga eens een eindje joggen. Want door te bewegen blijf je in balans en gezond. En als je dit 's morgens vroeg al doet, hoef je daar later op de dag geen tijd meer voor vrij te maken.

Herfstzon = zomerzon

Met de hond gaan wandelen of gezellig een terrasje doen met vrienden of familie met een heerlijke avondzon op je gezicht. Wat moet een mens nog meer hebben? Toch moet je oppassen, want ook al zijn de temperaturen lager, toch is de zon nog krachtig tijdens de herfst. Vergeet dan zeker niet om je ook in deze periode in te smeren of een hoed of t-shirt te dragen wanneer de zon goed schijnt.

Aftersun is de beste bodylotion, ook al heeft u niet in de zon gelegen.

Waarom is aftersun beter dan een bodylotion? In aftersun zitten bepaalde stoffen die onze huid belangrijke antioxidanten geven waardoor ze haar gezonde uitstraling behoudt. Plus, het geeft een verkoelend gevoel. Een aftersun houdt de schade tegen, een gewone bodylotion gaat enkel je huid hydrateren, waardoor het dan ook minder effect heeft.

Herfst heeft de warmste kleuren

Het is misschien een treurig zicht wanneer de bladeren van de bomen vallen tijdens de herfst, toch heeft de herfst heel wat moois. Het is dan ook hét perfecte seizoen om foto's te nemen. De tinten zoals rood, bruin en geel zorgen direct voor een warmere sfeer in je huis. Je neemt simpelweg wat oude vazen of kandelaars en deze vul je met de kleuren van de herfst. Ga eens een middagje wandelen door het bos om prachtige bladeren, denneappels en kantanjes te verzamelen. Daarmee maak je het lekker gezellig in huis en houd je de kosten laag.

365 dagen ijs eten

Het wil niet zeggen dat het buiten kouder wordt, dat we geen ijsjes meer mogen eten. Met het warmere weer smaakt een ijsje misschien wel beter, toch is er niets zo zalig om 's avonds voor de televisie een grote pot Ben & Jerry's op te eten. Want ook op de koudere dagen mogen we onszelf toch eens verwennen.

Zomerhits zijn de beste meezingers!

   

 

Op vakantie het hele jaar door

Ben je de herfst nu al beu? Bereid je dan al voor op je volgende zomervakantie. Veel reisbureaus geven al kortingen op vakanties voor de volgende zomer. Je bespaart heel wat geld als je je zomervakantie in de winter boekt. Pak je koffers al maar gauw weer in en droom zalig weg met de gedachte aan die vakantie!